Stefan & Kim Show

När väl folket har anlänt och fått njuta av något gott att dricka och satt sig på sina platser, så kan artisterna slå till med en maffig Inledningsshow. Ett chockerande slagverksnummer som framförs i mörker med starka ljusflashar som övergår i en hisnande vokal insats.

Kanske ett musikalisk inpass under middagen?! Flexibilitet i upplägg av kvällen är Stefan & Kims styrka. Artisterna har blivit specialister på att sätta ihop nummer, speciellt anpassade för skräddarsydda evenemang.

Plötsligt smäller det bara till, då kommer huvudshowen! Stefan & Kim bjuder Er på en show fylld av Show, Musik o Humor. När man tror att det är slut, då accelererar showen och går mot ett pumpande klimax.

Vi lovar show, vi lovar musik
Vi lovar vackert, vi lovar fult
Vi lovar klassiskt, vi lovar rock
Vi lovar allvar, vi lovar stora garv
En supermusikalisk totalshow!!!

2 underbara musikanter som framför en helt makalös föreställning, fylld av musikglädje av absolut högsta klass! Stefan har den mest underbara röst och Kim är en mästare på sin fiol. Dessutom är dom precis lika drivna på gitarr respektive piano. Till detta adderas en massa humor på fullaste allvar!

Axplock av uppträdande senaste året:
Optio Gala i Helsingfors, Sep 2015
Invigningen av Volvo Ocean Race i Alicante, Spanien, Okt 2014
Ericsson Top Sales event på Seychellerna, Maj 2015
Näringslivsgala i Lund, April 2015

Vicke Harris:
Efter 25 år i branschen och efter att ha arrangerat evenemang från Bruce Springsteen och Michael Jackson till Guldbaggegalan, känns det obeskrivligt häftigt att få uppleva Stefan&Kim. Att låta sig överraskas och hänföras av deras musikaliska fyrverkeri är fantastiskt – aldrig sett något liknande. Jag längtar till nästa gång jag får möjlighet att se deras galna och geniala show igen!

Tackbrev efter event i Seattle för Charles Simony(grundare av Word och Excel):
On behalf of myself, Lisa Simonyi, and the amazing event planner Pat Rekert, THANK YOU! Your energy, your talent, your infectious upbeat style absolutely made the party last Saturday. We have each individually heard from many guests that they completely loved your performance.
The event was a huge success, in large part due to you. Pi-Feet-Logo